Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

mmikkael fernandez

Compositor i artista sonor

 • 0
  Subscribers
 • 0
  monthly
 • 0.0
  total

Bio

Hi havia una vegada un nen de 12 anys que es fixava en com tocava la guitarra el seu germà gran. El germà gran rebia classes d'en Josep Thió, guitarrista i compositor de Sopa de Cabra, i el germà petit, jo mateix, l'imitava. 

Quan el germà gran, l'any 1992, es posa a crear les seves primeres cançons, el germà mitjà es compra una bateria de segona mà. El garatge de casa dels pares es convertia en un local d'assaig. S'engendrava el grup de punk-rock melòdic Passion Fish. Amb l'arribada de dos amics més i passant de fer versions de NOFX, Bad Religion i Green Day a tocar les seves pròpies cançons, el segell barceloní B-CORE els edita el seu primer enregistrament: "Thank God It's Friday", 1994. 

Van passar 10 anys, 3 àlbums d'estudi (Moby Disk Records/K-Industria Cultural) i més de 100 concerts arreu l'estat espanyol i Portugal. M'ho passava genial al local d'assaig, als concerts i sobretot a l'estudi. La creació de cançons i d'arreglos de guitarra ja no era un simple joc, era una passió.

L'any 2010, amb l'era Passion Fish acabada, em proposen fer la música per a un curt documental. Els mitjans d'enregistrament van ser rudimentaris, l'experiència fabulosa. "Mind the Strip" es la meva primera banda sonora. 

Després d'uns quants curtmetratges, dos llargmetratges, un bon piló de videos corporatius i un video-mapping; els meus coneixements i els meus mitjans han anat evolucionant en paral·lel.

Darrerament he enregistrat els contes d'una amiga al meu estudi, els hi posat música. No és cinema, però la màgia està garantida.

Numbers

 • 0
  Subscribers
 • 0
  monthly
 • 0.0
  total
 • 2
  Posts
 • 7
  followers
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat